Головна » 2015 » Травень » 11 » ПЕЛЮСТКОВА ПАННА УКРАЇНОЧКА-2015. Журнал "Стіна" запрошує
16:15
ПЕЛЮСТКОВА ПАННА УКРАЇНОЧКА-2015. Журнал "Стіна" запрошує

Молодіжний журнал "Стіна", як партнер и друг міжнародного фестивалю "Чарівна свічка", в рамках започаткованого в Україні проекту арт-терапії для постраждалих від війни і конфліктів, запрошує 24 травня 2015 року о 16-00 в Національний центр ділового культурного співробітництва «Український Дім» (Київ), де відбудеться безпрецедентний для нашого сьогодення фестиваль – концерт - «ПЕЛЮСТКОВА ПАННА УКРАЇНОЧКА-2015». Дана подія - це частина великого благодійного проекту під назвою «Віночок миру і добра», направлений на  допомогу дітям сімей, що постраждали внаслідок конфлікту в нашій країні. Проект реалізовується через провідну, вже визнану в світі програму арт-терапії і має назву «Зцілення творчістю».

Глядачі та гості свята доторкнуться до українських етнічних витоків, краси української культури, природи та мови, вплетуть свою квітку допомоги.

Діти-учасники проекту беруть участь в яскравому святі та благодійних заходах проекту разом із талановитими діточками з різних регіонів України та молодими зірками – фіналістами телевізійних шоу «Україна має талант», «Голос країни», «Євробачення», «Нова хвиля»,  володарями Гран-прі МКФ «Чарівна свічка» та інш.

Організатори проекту: Молодіжна громадська організація «Конкурс-фестиваль «Чарівна свічка». Реалізація проекту відбувається за підтримки голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації –  Гаряги Олега Олександровича.

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: ПЕЛЮСТКОВА ПАННА УКРАЇНОЧКА-2015, Голос країни, Чарівна свічка, Зцілення творчістю, Молодіжний журнал Стіна
Всего комментариев: 2
2 golos  
0
Конечно. позвоните организаторам 063 206 7391

1 Анна  
Здравствуйте. Можно узнать подробнее узнать о проекте? Как можно принять в нем участие. Моей дочке 6 лет.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]