Головна » 2015 » Жовтень » 13 » «ДИКУН» за участю Дмитра Суржикова в «Кінопанорамі» 24 жовтня
16:56
«ДИКУН» за участю Дмитра Суржикова в «Кінопанорамі» 24 жовтня

У Києві 24 жовтня 2015 року пройде вистава нашумілого в усьому світі шоу одного актора  «Дикун Forever або кілька слів на захист печерної людини» (оригінальна назва «Defending the Caveman»). Це сама довгограюча моно -вистава за всю історію Бродвею. П'єса переведена на 35 мовах і з успіхом виконується в більш, ніж 45 країнах світу.

Сценарій вистави був написаний американським сімейним психологом, актором коміком Робом Беккер . Його прем'єра відбулися 26 березня 1995 р. на Бродвеї на сцені Helen Hayes Theater. П'єса у виконанні самого Беккера була зіграна більше 700 разів тільки на Бродвеї, а потім більш 1500 разів в 160 містах США. «Дикун » увійшов до Книги театральних рекордів як саме довгограюче соло- шоу і тримає цей рекорд донині.

«Дикун Forever» - це суміш стенд -ап комедії, лекції та сеансу психотерапії одночасно. По суті це відчайдушний, щирий і веселий монолог одного актора про відносини між чоловіком і жінкою, про архетипичну різницю сприйняття світу, самовираження і взаємодії між ними.

Про значення "Дикуна" для сучасної культури свідчать два факти: мер Нью - Йорка Рудольф Джуліані оголосив 18 липня Днем Печерної Людини і перейменував 44-ту вулицю на заході Нью - Йорка в Дорогу Печерної людини.
         
У головній ролі: Дмитро Суржиков

Прдюсер: Олександр Бондаренко

Режисер: Давис Колбергс

Автор: Роб Беккер

Переклад і адаптація: Гліб Гусєв

www.dikar.com.ua

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: Дмитро Суржиков, дикун, Дикун Forever, Кінопанорама
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]